6 beroemde uitspraken van Ronnie Coleman

“light weight, baby!” – Dit is waarschijnlijk de meest bekende uitspraak van Ronnie Coleman. Hij gebruikte dit vaak om zichzelf te motiveren terwijl hij zware gewichten tilde.

“Ain’t nothing but a peanut!” – Dit is nog een andere uitspraak die Coleman vaak gebruikte om zichzelf te motiveren tijdens het trainen. Hij bedoelde hiermee dat het tillen van zware gewichten niets anders was dan het tillen van een kleine pinda.

“Everybody wanna be a bodybuilder, but don’t nobody wanna lift no heavy ass weights!” – Deze uitspraak van Coleman gaat over de harde realiteit van bodybuilding. Veel mensen willen er graag uitzien als een bodybuilder, maar weinig mensen willen de harde arbeid en toewijding leveren die nodig is om dat te bereiken.

“Yeah buddy, light weight! It’s not a game!” – Deze uitspraak van Coleman is vergelijkbaar met zijn “lichtgewicht, baby!” uitspraak. Hij gebruikte dit vaak om zichzelf en anderen te motiveren tijdens het trainen.

“There is no such thing as overtraining, just under-eating and under-sleeping.” – Deze uitspraak van Coleman benadrukt het belang van goede voeding en voldoende slaap voor optimale prestaties tijdens het trainen.

“Hard work pays off. Dreams come true. Bad times don’t last. But BAD GUYS do!” – Deze uitspraak van Coleman gaat over doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Hij geloofde dat als je hard genoeg werkt, je uiteindelijk je doelen zult bereiken, zelfs als je met tegenslagen te maken krijgt.

follow
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.